Een Norton-service van een apparaat verwijderen

U kunt Norton van uw beheerde apparaten verwijderen. Als u een oudere versie van Norton gebruikt, kunt u de service pas op afstand uit uw Norton-account verwijderen nadat u een upgrade naar de nieuwste beschikbare versie van uw product heeft uitgevoerd.

Nadat u een Norton-service van uw apparaat heeft verwijderd, kunt u dezelfde productsleutel gebruiken om de Norton-service op een ander apparaat te installeren. U kunt de service op elk apparaat installeren en gebruiken maar alleen voor het aantal dagen dat het abonnement nog geldig is op uw product. Voorbeeld: u verwijdert de service van uw apparaat terwijl uw abonnement nog 100 dagen geldig is. In dit geval kunt u dezelfde service met dezelfde productsleutel op elk apparaat installeren en de service nog 100 dagen gebruiken.

Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden wanneer u een Norton-service via uw Norton-account probeert te verwijderen.

Als uw apparaat niet met internet is verbonden, wordt het verwijderingsproces door Norton voltooid wanneer het apparaat verbinding maakt met internet.

Een Norton-service van een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Apparaatbeveiliging op Apparaten weergeven.

3. Op de pagina Apparaten klikt u op het ellipspictogram (...) onder het apparaat waarvoor u Norton wilt verwijderen.

4. Klik vervolgens op Licentie beheren in het menu dat verschijnt.

5. Klik op het scherm Apparaat beheren op Norton verwijderen en vervolgens op Volgende.

6. Klik op Ja in het bevestigingsscherm.

7. Klik in het scherm Norton verwijderd op Gereed.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 05/11/2018