Uw apparaat beveiligen met een Norton-beveiligingsproduct

U moet een Norton-beveiligingsproduct op uw apparaat installeren om het te beveiligen tegen virussen en beveiligingsbedreigingen. U moet een geldige productsleutel hebben om een Norton-beveiligingsproduct te installeren. Als u geen productsleutel hebt, kunt u Norton Management gebruiken om een nieuwe productsleutel te kopen bij de Norton Store.

Uw apparaat met een Norton-beveiligingsproduct beveiligen

1. Meld u op uw apparaat aan bij Norton Management.

2. Klik op Apparaat toevoegen

3. Klik op de weergegeven pagina op Downloaden.

4. Volg de instructies op het scherm om het beveiligingsproduct op het apparaat te installeren.

Zorg dat uw apparaat met internet is verbonden wanneer u een Norton-beveiligingsproduct installeert via Norton Management.

Als uw apparaat niet met internet is verbonden, voltooit Norton Management het installatieproces wanneer het apparaat verbinding maakt met internet.

Norton Management

Extra productsleutels kopen voor onbeveiligde apparaten

Uw Norton-productabonnement verlengen

Een Norton-beveiligingsproduct van een apparaat verwijderen

De statusindicators voor beveiliging op de pagina Mijn apparaten

De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53371116_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 12/05/2014