Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen

U kunt op elk gewenst moment een apparaat uit uw Norton-account verwijderen. Als u een apparaat verwijdert uit uw Norton-account, kunt u de Norton-services die op dat apparaat zijn geïnstalleerd, niet meer beheren.

Nadat u een apparaat heeft verwijderd, kunt u het apparaat niet meer bekijken via uw Norton-account. Als u een apparaat verwijdert, worden Norton-services die op dat apparaat zijn geïnstalleerd niet verwijderd, maar wordt wel uw Norton-productsleutel gedeactiveerd.

Een apparaat verwijderen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Op de pagina Apparaten klikt u op het ellipspictogram (...) onder het apparaat dat u wilt verwijderen.

3. Klik vervolgens op Apparaat verwijderen in het menu dat verschijnt.

4. Klik op Verwijderen in het bevestigingsdialoogvenster Apparaat verwijderen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/03/2018