Apparaten in uw Norton-account bekijken

Op de pagina Apparaten worden alle apparaten weergegeven die u aan uw Norton-account heeft toegevoegd. U kunt de beveiligingsstatus van uw apparaten bekijken en dienovereenkomstig actie ondernemen. Is het apparaat op dit moment niet verbonden met internet, dan geeft Norton de tijd weer waarop het apparaat het laatst online was.

U kunt de weergave van de lijst met apparaten ook aanpassen op basis van status, besturingssysteem of type.

De apparaten in uw Norton-account weergeven

• Meld u aan bij uw Norton-account.

U kunt de apparaten bekijken op de pagina Apparaten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 27/03/2018