Uw abonnement is niet geïnstalleerd op een ander apparaat

We hebben geen apparaten gedetecteerd waarop uw Norton-abonnement is geïnstalleerd.

Dit probleem kan een van de volgende oorzaken hebben:

• U heeft uw Norton-abonnement na aankoop op geen enkel apparaat geïnstalleerd.

• U heeft Norton misschien van uw apparaat verwijderd.

Volg deze instructies en installeer uw Norton-abonnement op uw apparaat.

Als u Norton wilt installeren op een apparaat dat u nu niet gebruikt, stuurt u een e-mailuitnodiging om Norton te installeren op dat apparaat. U kunt uw Norton-abonnement installeren op computers met Windows en Mac OS X, en op mobiele apparaten met Android en iOS. Voor meer informatie leest u de systeemvereisten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 26/05/2017