Uw Norton-account openen

Open uw Norton-account om de volgende taken uit te voeren:

• De nieuwste versie van uw Norton-service downloaden.

• Uw productsleutel ophalen.

• Uw abonnementen beheren.

• Uw aanmelding voor automatische verlenging beheren.

Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om uw Norton-account te kunnen openen.

Uw Norton-account openen

1. Open uw browser en ga naar:

https://my.norton.com

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in.

Heeft u nog geen Norton-account, dan klikt u op Account maken om uw Norton-account te maken.

3. Als u wilt dat Norton uw e-mailadres onthoudt telkens wanneer u zich aanmeldt, selecteert u Onthouden op dit apparaat.

4. Klik op Aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370843_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 15/04/2017