Aanmelden bij uw Norton-account

Via uw Norton-account kunt u uw abonnement beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen, cloudback-up activeren of toegang krijgen tot andere services.

U moet al een account hebben als u:

• een Norton-product heeft geïnstalleerd of geactiveerd
  • een product heeft aangeschaft via Norton.com of een Norton-productabonnement heeft verlengd
  • zich voor Norton Family of Norton Safe Web heeft geregistreerd. Controleer ook of de Norton Security-licentie aan dit account is gekoppeld.

Als u uw een account heeft gemaakt met behulp van een oud e-mailadres waar u geen toegang meer toe heeft, of als u de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Toegang tot uw account

1. Ga naar my.Norton.com en klik op  Aanmelden.

2. Voer uw gebruikersnaam/e-mailadres in en klik op Doorgaan.
    Voor accounts die gemaakt zijn met een Apple ID of Gmail-adres of die hieraan zijn gekoppeld, gebruikt u dat account om de aanmeldingsprocedure te voltooien.

3. Voer het wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op de link Wachtwoord vergeten? om een nieuw wachtwoord in te stellen.

4. Als u het venster Selecteer het account waarmee u wilt koppelen ziet, klikt u naast het account waarbij u zich wilt aanmelden op Doorgaan. Dit scherm wordt in de volgende gevallen weergegeven:

• U heeft meerdere accounts met dezelfde gebruikersnaam maar een ander wachtwoord.

• U gebruikt uw Norton-gebruikersnaam voor uw LifeLock-account of andersom.

5. Als u tweeledige authenticatie heeft ingesteld, voert u de code in die u heeft ontvangen. Klik vervolgens op Verifiëren.