Uw Norton-account openen

U maakt een account aan wanneer u uw Norton-product aanschaft of installeert. Via uw account kunt u uw abonnementsgegevens beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen of toegang krijgen tot andere services.

Als u geen toegang heeft tot uw oude e-mailadres of de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Toegang tot uw account

1. Ga naar my.Norton.com en klik op  Aanmelden.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u er een maken met uw e-mailadres, Apple ID of Google-mail. U kunt ook uw bestaande account koppelen aan uw Apple ID of Gmail-adres.

2. Voer uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Als u uw account heeft gemaakt of gekoppeld aan uw Apple ID of Gmail-adres, klikt u op Wilt u onze nieuwe aanmelding uitproberen? en voltooit u de aanmeldingsprocedure.

3. Als u een scherm ziet waarin u wordt gevraagd het account te kiezen, klikt u naast het account waarbij u zich wilt aanmelden op Doorgaan. Dit scherm wordt in de volgende gevallen weergegeven:

• U heeft meerdere accounts met dezelfde gebruikersnaam maar een ander wachtwoord.

• U gebruikt uw Norton-gebruikersnaam voor uw LifeLock-account of andersom.

4. Als u tweeledige authenticatie heeft ingesteld, voert u de code in die u heeft ontvangen. Klik vervolgens op Verifiëren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370843
Besturingssysteem: windows, mac, android, ios
Laatste wijziging: 20/11/2021