Een Norton-account maken

Als u Norton wilt gebruiken, moet u eerst een account op Norton maken. Heeft u al een Norton-account, dan kunt u zich aanmelden met uw aanmeldingsgegevens voor uw Norton-account.

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL:

https://login.norton.com

2. Onder Heeft u geen account? klikt u op Account maken.

3. Typ uw e-mailadres in het vak E-mailadres op de pagina Een account aanmaken.

U moet dit e-mailadres opgeven wanneer u zich aanmeldt.

4. Typ uw e-mailadres opnieuw in het vak E-mailadres bevestigen.

5. Typ een wachtwoord in het vak Wachtwoord.

Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet tussen de 6 en 50 tekens lang zijn.

6. Typ uw voor- en achternaam in de tekstvakje Voornaam en Achternaam.

7. Als u uw Norton-account wilt beveiligen met tweeledige verificatie, kiest u uw landcode en voert u uw mobiele telefoonnummer in.

8. Selecteer uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Regio.

9. Wilt u productupdates, aanbiedingen van Symantec en beveiligingsnieuwsbrieven ontvangen, schakel dan het selectievakje Mij productupdates, aanbiedingen en beveiligingsnieuwsbrieven via e-mail sturen in.

10. Klik op Account maken.