Uw Norton-account

Met Norton kunt u al uw Norton-services en -productsleutels vanaf één locatie beheren. Wanneer u een aankoop doet in de Norton Online Store of uw abonnement activeert, wordt u gevraagd een Norton-account te maken. U hoeft alleen maar uw e-mailadres op te geven en een wachtwoord in te stellen.

U moet een Norton-beveiligingsclient via uw Norton-account hebben gedownload en geïnstalleerd om uw apparaat en service via uw Norton-account te kunnen beheren.

Nadat uw Norton-account is geactiveerd, kunt u het volgende via uw account doen:

• Een Norton-service op een apparaat installeren.

• Norton-services bekijken die op een apparaat zijn geïnstalleerd.

• De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven.

• Een nieuwe productsleutel kopen.

• Uw Norton-abonnement verlengen.

• Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen.

• Een Norton-service van een apparaat verwijderen.

• Uw service met een andere productsleutel activeren.

• Uw Norton-services upgraden naar de nieuwste beschikbare versie.

• Uw factuurgegevens bijwerken.

• Uw accountgegevens beheren.

• Meldingen via e-mail instellen.

De vermelde functies variëren voor de verschillende Norton-services en apparaten.

Als u Norton Internet Security 5.x of Norton AntiVirus 12.x op uw Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, moet u upgraden naar Norton Security voor Mac.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.