Wat u kunt doen met uw Norton-account

Met Norton kunt u al uw Norton-services en -productsleutels vanaf één locatie beheren. Wanneer u een aankoop doet in de Norton Online Store of uw abonnement activeert, wordt u gevraagd een Norton-account te maken. U hoeft alleen maar uw e-mailadres op te geven en een wachtwoord in te stellen.

Nadat uw Norton-account is geactiveerd, kunt u het volgende doen:

• De verschillende producten en functies waarop u recht heeft, installeren en activeren.

• Norton-beveiligingsproducten op uw apparaten installeren.

• Cloudback-up, Password Manager en Ouderlijk toezicht instellen en beheren.

• LifeLock-specifieke functies instellen en beheren.

• Uw Norton-abonnement verlengen.

• Automatische verlenging in- of uitschakelen.

• Uw licentie overdragen naar een nieuw apparaat.

• Norton-services bekijken die op een apparaat zijn geïnstalleerd.

• De beveiligingsstatus van een apparaat weergeven.

• Een apparaat uit uw Norton-account verwijderen.

• Een Norton-service van een apparaat verwijderen.

• Een nieuwe productsleutel kopen.

• Uw service met een andere productsleutel activeren.

• Uw Norton-producten upgraden naar de nieuwste beschikbare versie.

• Uw factuurgegevens bijwerken.

• Uw accountgegevens beheren.

• Meldingen via e-mail instellen.

De vermelde functies variëren voor de verschillende Norton-services en apparaten. Beschikbaarheid van LifeLock-functies is afhankelijk van het abonnement dat u heeft gekocht.

Als u Norton Internet Security 5.x of Norton AntiVirus 12.x op uw Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, moet u upgraden naar Norton Security voor Mac.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370664_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/11/2018