Problemen oplossen met het toevoegen van een andere computer aan Norton Family-account

STAP 1

Norton Family verwijderen

1. Meld u als beheerder aan bij de computer van uw kind.

2. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

3. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter.

appwiz.cpl

4. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op Norton Family​ en vervolgens op Verwijderen.

5. Voer in het venster Norton Family het e-mailadres en wachtwoord van de ouder in en klik op OK.

6. Klik op Volgende.

7. Klik op Opnieuw opstarten om het verwijderingsproces te voltooien.

STAP 2

Norton Family opnieuw installeren

1. Meld u aan bij de Norton Family-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het tabblad Apparaten op Apparaat toevoegen.

3. Als u dezelfde computer gebruikt als uw kind, klikt u op Doorgaan.

Klik op Nee en vervolgens op Doorgaan als u Norton Family op een ander apparaat wilt installeren.

Volg de instructies op het scherm om op een ander apparaat te installeren.

4. Wanneer de download is voltooid, dubbelklikt u op het gedownloade bestand.

5. Als u het bericht Bestand openen - beveiligingswaarschuwing ziet, klikt u op Uitvoeren om verder te gaan.

6. Norton Download Manager start de download voor Norton Family. Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de installatie automatisch gestart.

7. Wanneer de aanwijzing Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja om verder te gaan.

8. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Voltooien.

Als u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten, klikt u op Opnieuw opstarten.

STAP 3

Norton Family configureren om gebruikersaccounts te controleren

1. Klik in het meldingsgebied op het Norton Family -pictogram en klik vervolgens op Accounts bewerken.

2. Typ het e-mailadres en wachtwoord van de ouder en klik op Aanmelden.

3. Klik op Bewerken naast het kindprofiel waaraan u de computer wilt koppelen.

4. Selecteer aanmelden als en selecteer vervolgens de lokale gebruikersaccounts die uw kind gebruikt.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53306548_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/08/2017