De instellingen voor de netwerkverbinding op uw computer configureren om Norton ConnectSafe te verwijderen

De instellingen van de netwerkverbinding configureren in Windows

1. Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 7 of Vista: Klik op het pictogram Netwerk en internet en vervolgens op Netwerkcentrum. Klik in het linkerdeelvenster onder Taken op Netwerkverbindingen beheren.

• Voor Windows XP: Dubbelklik op het pictogram Netwerkverbindingen.

3. Klik met de rechtermuisknop op de actieve netwerkadapter en klik vervolgens op Eigenschappen.

Klik op Doorgaan als Gebruikerstoegangsbeheer verschijnt.

4. In het venster met eigenschappen van de netwerkverbinding, onder 'Deze verbinding heeft de volgende onderdelen nodig', klikt u op Internet Protocol (TCP/IP) of Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4).

5. Klik op Eigenschappen.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u andere DNS-servers wilt gebruiken, vervangt u de Norton ConnectSafe-serveradressen in de vakken Voorkeurs-DNS-server en Alternatieve DNS-server door de IP-adressen van de nieuwe DNS-servers.

• Om de standaard DNS-instellingen die door uw internetprovider zijn geboden, klikt u op Automatisch een DNS-serveradres laten toewijzen.

7. Klik in het venster Eigenschappen voor Internet Protocol (TCP/IP) op OK.

8. Klik in het venster Eigenschappen van netwerkverbinding op OK.

De instellingen van de netwerkverbinding configureren op een Mac

1. Klik in het Apple-menu op Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Netwerk.

2. Als het hangslotpictogram in de linkerbenedenhoek van het venster gesloten is, klikt u op dit pictogram om te ontgrendelen. Wanneer u een venster ziet die u vraagt te verifiëren, voert u het beheerderwachtwoord in.

3. Selecteer de netwerkverbinding die u wilt configureren voor gebruik met ConnectSafe, en klik dan op Geavanceerd.

4. Op het tabblad DNS verwijdert u de IP-adressen van Norton ConnectSafe.

Vervang de Norton ConnectSafe-serveradressen door de IP-adressen van de nieuwe DNS-servers.

Als u de standaard DNS-instellingen van uw internetprovider wilt gebruiken, voert u het DNS-serveradres handmatig in.

5. Klik op OK.

6. Klik op Toepassen.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53247033_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Laatste wijziging: 24/03/2013