Aan de slag met Norton ConnectSafe

Voor Norton ConnectSafe is geen software-installatie vereist. U kunt een van de volgende opties kiezen:

• Uw routerinstellingen configureren om Norton ConnectSafe te gebruiken en uw thuisnetwerk te beschermen

• De netwerkinstellingen op uw individuele computer configureren voor gebruik met Norton ConnectSafe

Uw router of computer configureren voor gebruik met Norton ConnectSafe

1. Ga naar de webpagina Norton ConnectSafe voor privégebruik.

2. Schakel het selectievakje in om akkoord te gaan met de servicevoorwaarden van Norton ConnectSafe en klik op Aan de slag.

Als u de servicevoorwaarden van Norton ConnectSafe wilt lezen, klikt u op de link Servicevoorwaarden.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een router wilt configureren voor gebruik met Norton ConnectSafe, klikt u op Router configureren.

• Als u uw computer wilt configureren voor gebruik met Norton ConnectSafe, klikt u op Pc configureren.

Als u een Mac-gebruiker bent, selecteert u de link Klik hier voor OS X-instructies.

4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de instellingen te configureren.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53247012_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Laatste wijziging: 18/06/2014