Norton ConnectSafe-instellingen verwijderen

Op 15 november 2018 bereikt de Norton ConnectSafe-service het einde van de levensduur, waardoor de gratis service niet langer beschikbaar is. Door de beëindiging van deze service kan de internetverbinding van huidige gebruikers worden verstoord. Zie https://connectsafe.norton.com/ voor meer informatie.

Als u een huidige Norton ConnectSafe-gebruiker bent, is het raadzaam de volgende acties te ondernemen voordat de ConnectSafe-service wordt beëindigd. U kunt de netwerkadapterinstellingen configureren en de DNS-serveradressen van Norton ConnectSafe verwijderen.

Volg de stappen in een van de volgende secties, afhankelijk van uw besturingssysteem:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53246991_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 03/08/2018