De status van de Norton ConnectSafe-service controleren

Als u wilt controleren of de Norton ConnectSafe-service ingeschakeld en actief is op uw computer, gaat u naar de Norton ConnectSafe-configuratiepagina.

Als u statusupdates van de Norton ConnectSafe-service wilt controleren, gaat u naar de Norton ConnectSafe-statuspagina.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53246949_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Laatste wijziging: 24/03/2013