Functie Overlays van back-upstatus in Norton 360

Wat is de functie Overlays van back-upstatus?

• U kunt de back-upstatus van een specifiek bestand of een specifieke map op uw computer weergeven met Overlays back-upstatus. Wanneer de optie Overlays back-upstatus is ingeschakeld, voegt Norton 360 een pictogram voor de back-upstatus toe aan de bestanden. De pictogrammen voor de overlays van de back-upstatus die door Norton 360 worden gebruikt, zijn de volgende:

• Groen pictogram met een vinkje - Deze status geeft aan dat er een back-up van het bestand is gemaakt en deze verandert in een blauw pictogram met pijlen wanneer u het bestand wijzigt.

• Blauw pictogram met pijlen - Deze status geeft aan dat er geen back-up van het bestand is gemaakt en het wordt groen wanneer Norton 360 automatisch een back-up maakt van het bestand tijdens de inactieve tijd.

• Grijs pictogram met een schuine streep - Deze status geeft aan dat het bestand is uitgesloten van de back-up. Norton 360 geeft de back-upstatus van een bestand als Uitgeschakeld weer als u het bestand uitsluit van de back-upsets.

Hiermee schakelt u Overlays van back-upstatus in of uit

1. Start Norton 360.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Om Overlays back-upstatus in te schakelen, schakelt u onder Snelle bediening het selectievakje Overlays back-upstatus in.

• Om Overlays back-upstatus uit te schakelen, schakelt u onder Snelle bediening het selectievakje Overlays back-upstatus uit.

4. Klik op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53246284_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 16/02/2011