Norton Power Eraser heeft een aantal bestanden gedetecteerd die niet automatisch kunnen worden hersteld

Norton Power Eraser heeft enkele geïnfecteerde Windows-bestanden gedetecteerd die niet automatisch gerepareerd kunnen worden. U moet deze bestanden vervangen met behulp van de Windows-installatie-cd.

Afhankelijk van uw besturingssysteem kiest u een van de volgende handelingen:

Uw computer opstarten vanaf cd

1. Zet de computer aan.

2. Terwijl de computer wordt opgestart, kijkt u of er onder in het scherm een aanwijzing wordt weergegeven, die aangeeft hoe u de BIOS kunt openen.

U moet doorgaans op Delete, F1, F2 of F10 drukken.

3. Selecteer het Opstartmenu in het BIOS-venster.

(De term Opstarten verwijst naar de locatie waar de software die moet worden gestart, is opgeslagen.)

4. Wijzig het cd- of dvd-station zodat dit het eerste opstartapparaat in de lijst is.

5. Sla de wijzigingen op en sluit de BIOS-setup af.

Wanneer u de computer start met de product-cd in het station, wordt de aanwijzing Druk op een willekeurige toets om vanaf cd op te starten weergegeven. Als u niet op een toets drukt, probeert uw computer op te starten via het volgende opstartapparaat dat in de BIOS wordt vermeld. De aanwijzing om op een toets te drukken wordt maar kort weergegeven, dus u moet goed opletten wanneer de computer wordt opgestart.

6. Druk op een willekeurige toets om de computer te starten vanaf de Windows -installatieschijf.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53246230_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/10/2016