Windows Vista-installatie repareren met Opstartherstel

Windows Vista-installatie repareren

1. Plaats de Windows Vista-installatieschijf in het cd-/dvd-station.

2. Start de computer opnieuw op.

3. Als u een aanwijzing ziet, drukt u op een willekeurige toets om vanaf de cd op te starten.

Als u de computer niet vanaf de cd kunt opstarten, moet u mogelijk de BIOS-instellingen van uw computer wijzigen. Lees de sectie "Computer opstarten vanaf cd" voor meer informatie.

4. Kies uw taalinstellingen en klik op Volgende.

5. Klik op Uw computer herstellen.

6. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt herstelle, en klik op Volgende.

7. Klik in het venster Opties voor Systeemherstel op Opstartherstel.

8. Volg de instructies op het scherm.

Uw computer opstarten vanaf cd

1. Zet de computer aan.

2. Terwijl de computer wordt opgestart, kijkt u of er onder in het scherm een aanwijzing wordt weergegeven, die aangeeft hoe u de BIOS kunt openen.

U moet doorgaans op Delete, F1, F2 of F10 drukken.

3. Selecteer het Opstartmenu in het BIOS-venster.

(De term Opstarten verwijst naar de locatie waar de software die moet worden gestart, is opgeslagen.)

4. Wijzig het cd- of dvd-station zodat dit het eerste opstartapparaat in de lijst is.

5. Sla de wijzigingen op en sluit de BIOS-setup af.

Wanneer u de computer start met de product-cd in het station, wordt de aanwijzing Druk op een willekeurige toets om vanaf cd op te starten weergegeven. Als u niet op een toets drukt, probeert uw computer op te starten via het volgende opstartapparaat dat in de BIOS wordt vermeld. De aanwijzing om op een toets te drukken wordt maar kort weergegeven, dus u moet goed opletten wanneer de computer wordt opgestart.

6. Druk op een willekeurige toets om de computer te starten vanaf de Windows Vista-installatieschijf.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53232725_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 10/09/2015