CA Internet Security Suite meldt een programmaconflict met Norton Safety Minder tijdens het installeren van CA Ouderlijk toezicht

Norton Safety Minder is niet compatibel met CA Internet Security Suite. Hoewel Norton Safety Minder goed werkt naast vele andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat deze met een paar beveiligingsproducten niet naar behoren werkt. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren. U kunt CA Internet Security Suite niet installeren op een computer waar Norton Safety Minder al op is geïnstalleerd.

Norton Safety Minder is een onderdeel van Norton Online Family.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53177610_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows Vista, Windows XP, Windows 7
Laatste wijziging: 17/01/2011