Norton 360 Online bijwerken

Norton 360 Online gebruikt internet om automatisch updates te ontvangen voor de virusdefinitie- en programmabestanden. Deze updates verbeteren continu de technologie die Norton 360 Online gebruikt om uw pc te beveiligen.

Voor automatische updates is een internetverbinding vereist. Als u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de proxyinstellingen in uw product configureren. Als uw pc gewoonlijk niet met internet is verbonden, kunt u Norton 360 Online handmatig bijwerken wanneer u verbonden bent. Regelmatig Norton 360 Online bijwerken zorgt ervoor dat u over de recentste definitie- en programma-updates beschikt.

Handmatig op updates controleren

Verbindingsproblemen oplossen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5317331_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/11/2009