Berichten en waarschuwingen beheren

Norton 360 Online geeft berichten op verschillende manieren en op verschillende locaties weer.

Op de volgende locaties kunnen berichten verschijnen:

Meldingsgebied op uw Windows-bureaublad

Verschillende typen Norton 360 Online-berichten verschijnen in het systeemvak rechtsonder op de taakbalk. Als uw pc bijvoorbeeld een tijdje uitstond of niet met internet was verbonden, ziet u een bericht met de mededeling dat uw beveiliging misschien niet up-to-date is.

Als een beveiligingsinstelling is uitgeschakeld, verschijnt een ander bericht. Dit bericht waarschuwt u dat uw pc misschien niet beveiligd is en geeft u aanwijzingen voor het inschakelen van de instelling.

Meestal kunt u op de waarschuwing klikken om Norton 360 Online te openen en de problemen te verhelpen.

Algemene status van Norton 360 Online-hoofdvenster

Waarschuwingen en andere berichten verschijnen in het midden van het hoofdvenster. De kleur van het bericht geeft aan hoe urgent het bericht is. Als het bericht groen is, betekent dit dat uw computer beveiligd is. Als het bericht oranje of rood is, moet u de juiste stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat u beschermd blijft.

Beveiligingscategorieën en details van Norton 360 Online

Norton 360 Online toont ook de afzonderlijke statusgebieden van elke beveiligingsfunctie, zoals Pc-beveiliging, Identiteit, Back-up maken en Pc-afstelling. De statusgebieden tonen hoeveel problemen voor elke functie moeten worden verholpen. U kunt de knop Details weergeven onder elk statusgebied gebruiken voor meer informatie over deze problemen. U kunt de optie Nu repareren gebruiken om alle problemen op te lossen zodat de veiligheid van uw computer wordt gewaarborgd.

Norton 360 Online-gadget op de Windows-zijbalk

In Windows Vista en Windows 7 geeft Norton 360 Online de beveiligingsstatus van uw computer weer in het Norton 360 Online-gadget in de Windows-zijbalk.

Waarschuwingen en berichten van Norton 360 Online

Uw computer veilig houden

Auto-Protect-waarschuwingen controleren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5317328_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011