Details van beveiligingsfuncties weergeven

In het hoofdvenster van Norton 360 Online ziet u een overzicht van elk van de vier beveiligingsfuncties die door Norton 360 Online worden geboden. U kunt desgewenst meer informatie over elke beveiligingsfunctie bekijken.

Details van een beveiligingsfunctie weergeven

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op een beveiligingsfunctie en vervolgens op Details weergeven.

U kunt de volgende details bekijken in het venster dat verschijnt:

• De huidige status van de beveiligingsfunctie.

• Een lijst met de controles die de functie uitvoert, en de resultaten voor elke controle. De resultaten van een controle kunnen soms een koppeling bevatten voor meer informatie.

• Een lijst met acties die u kunt uitvoeren.

2. Nadat u de details hebt bekeken, klikt u op Sluiten.

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Norton 360 Online-snelmenu

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5317325_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011