Waarschuwingen en berichten van Norton 360 Online

Norton 360 Online beveiligt uw computer meestal discreet tegen virussen en andere risico's en bedreigingen, zodat u uw pc met een gerust hart kunt gebruiken. De groene badge op het statuspictogram van Norton 360 Online in de rechterbenedenhoek van uw computerscherm geeft aan dat uw beveiliging up-to-date is. U kunt uw computer probleemloos gebruiken. Als de badge oranje of rood wordt, moet u Norton 360 Online openen om te weten te komen welke problemen Norton 360 Online is tegengekomen.

Norton 360 Online-pictogram

Berichten en waarschuwingen beheren

Info over Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5317322_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011