Status van Norton 360 Online

Norton 360 Online geeft de beveiligingsstatus van de computer boven in het hoofdvenster weer. Afhankelijk van de beveiligingsstatus van uw computer, geeft Norton 360 Online de systeemstatus aan als Beschermd, Aandacht vereist of In gevaar.

De systeemindicator geeft een van de volgende statussen weer:

Beschermd

Geeft aan hoe goed uw computer beschermd is tegen bedreigingen, risico's en schade.

Aandacht

Geeft aan dat uw computer aandacht nodig heeft.

Klik onder in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Nu repareren om de beveiliginsbedreigingen op uw computer op te lossen.

In gevaar

Geeft aan dat uw computer risico loopt.

Klik onder in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Nu repareren om de beveiliginsbedreigingen op uw computer op te lossen.

Norton 360 Online toont ook de afzonderlijke beveiligingsstatus van elke beveiligingscategorie, zoals Pc-beveiliging, Identiteit, Back-up en Pc-afstelling. Afhankelijk van de beveiligingsstatus van de verschillende onderdelen van uw pc worden de statusgebieden van de vier beveiligingscategorieën weergegeven als Beschermd, Aandacht vereist of In gevaar.

Wanneer de systeemstatus of de status van beveiligingscategorieën gemarkeerd zijn als In gevaar of Aandacht vereist, klikt u onder in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Nu repareren om alle beveiliginsbedreigingen op uw computer op te lossen.

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Details van beveiligingsfuncties weergeven

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5317320_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011