Pagina niet geanalyseerd

Wanneer u Antiphishing en Norton Safe Web uitschakelt, geeft Norton 360 Online de status van elke website die u bezoekt, als Pagina niet geanalyseerd weer. U kunt gewoon over deze website surfen, maar Norton 360 Online scant of controleert de bezochte webpagina's niet op frauduleuze zaken.

Wanneer u Antiphishing uitschakelt, blijft Norton 360 Online u tegen internetbedreigingen beschermen via de Norton Safe Web-functies. Norton Safe Web scant de websites die u bezoekt, en geeft het pop-upvenster Norton Site Safety weer, zelfs wanneer Antiphishing is uitgeschakeld.

Het is niet raadzaam over het web te surfen wanneer Antiphishing en Norton Safe Web zijn uitgeschakeld, omdat u dan kwetsbaar voor aanvallen bent.

Via de knop Antiphishing inschakelen in het pop-upvenster Websiteveiligheid kunt u de Antiphishing-functie inschakelen.

Antiphishing

Antiphishing in- of uitschakelen

Norton Safe Web

Norton Safe Web in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5314291_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/03/2011