Frauduleuze site

De website waarop u zich bevindt, is een bekende frauduleuze site. Symantec heeft de website geanalyseerd en ontdekt dat de site frauduleus of een bekende schadelijke site is. Het is raadzaam deze site niet te bezoeken om uzelf tegen criminele activiteiten te beschermen.

Als u het niet eens bent met de evaluatie van deze site, kunt u deze voor analyse bij Symantec melden. U kunt de website ter evaluatie indienen. U kunt op de optie Site rapporteren op de Norton-werkbalk klikken om de website te verzenden.

U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen. U kunt deze koppeling ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

De optie Volledig rapport verschijnt alleen wanneer u de functie Norton Safe Web inschakelt.

Norton Safe Web

Antiphishing

Norton Safe Web in- of uitschakelen

Antiphishing in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5314279_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011