Verdachte site

De huidige website is gescand op een of meer kenmerken die met frauduleuze of phishingwebsites worden geassocieerd. Bezoek deze pagina niet, tenzij u zeker bent van de authenticiteit van deze website.

Als Antiphishing is ingeschakeld, wordt het volledige adres van deze pagina zoals weergegeven in de adresbalk van de browser, ter evaluatie naar Symantec gestuurd. Is Antiphishing uitgeschakeld, dan wordt het adres verzonden nadat de zoekreeks van de URL is verwijderd.

U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen. U kunt deze koppeling ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

De optie Volledig rapport verschijnt alleen wanneer u de functie Norton Safe Web inschakelt.

Norton Safe Web

Antiphishing

Norton Safe Web in- of uitschakelen

Antiphishing in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5314276_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011