Instellingen van Norton-apparaatbeveiliging configureren

De standaardinstellingen voor apparaatbeveiliging bieden volledige beveiliging voor uw computer. U hoeft de instellingen niet te wijzigen, tenzij dit specifiek noodzakelijk is.

Wilt u de instellingen aanpassen, dan kunt u de meeste functies via het venster Instellingen oproepen. U kunt de Aan / Uit -schakelaar gebruiken om een functie in of uit te schakelen. Voor bepaalde functies moet u de schuifregelaar naar de gewenste instelling slepen. U kunt ook de optie Configureren gebruiken om de opties voor elke functie in te stellen. U kunt de instellingen van het product op uw werkomgeving afstemmen.

Belangrijke aanwijzingen:

• U moet u met een beheerdersaccount bij uw computer aanmelden om de productinstellingen te wijzigen.

• Voor standaardgebruikersaccounts kunnen sommige instellingen zijn uitgeschakeld (grijs weergegeven).

• Bent u een beheerder, houd er dan rekening mee dat de wijzigingen die u aanbrengt, van toepassing zijn op alle gebruikers die de computer gebruiken

Heeft u hulp nodig bij een ander probleem, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Video: Hoe zorg ik dat mijn beveiligingsinstellingen zijn ingeschakeld?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5312602
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/09/2021