Norton 360 Online-taken

Via het venster Taken krijgt u toegang tot Algemene taken, Back-uptaken en Taken voor pc-afstelling in Norton 360 Online. U kunt bijvoorbeeld in het venster Taken een scan uitvoeren, een back-up maken van belangrijke bestanden of een opschoning voor het register uitvoeren.

De lijst met taken onder Algemene taken bestaat uit:

Scans uitvoeren

Voer een QuickScan, een volledige of een aangepaste scan uit op uw pc om te controleren op virussen, bedreigingen of onnodige bestanden.

LiveUpdate uitvoeren

Voer LiveUpdate uit om te controleren op de nieuwste definitie- en programma-updates en deze te verkrijgen

Maandelijks rapport weergeven

Geef een overzicht van activiteiten voor een maand weer

Maandelijks rapport geeft de lijst met activiteiten weer die Norton 360 Online de laatste 30 dagen heeft uitgevoerd.

Beveiligingsgeschiedenis controleren

Geef de recente activiteiten weer die op uw computer zijn uitgevoerd

Beveiligingsgeschiedenis geeft details weer zoals risiconiveau, status en datum en tijd van de activiteiten.

Bescherming van kwetsbare punten controleren

Beveilig tegen bekende aanvallen op kwetsbaarheden op uw computer.

Met deze optie kunt u het verband zien tussen de kwestbaarheden waartegen uw computer is beveiligd en de programma's die deze kwetsbaarheden mogelijk bevatten.

Netwerkbeveiligingskaart controleren

Open het venster Netwerkbeveiligingskaart.

Met behulp van de Netwerkbeveiligingskaart kunt u uw thuisnetwerk bekijken en beheren. U kunt de gegevens bekijken van de apparaten die met uw computer zijn verbonden.

De lijst met taken onder Back-uptaken bestaat uit:

Back-upsets beheren

Maak, wijzig of verwijder back-upsets

U kunt ook configureren waarvan en waarnaar u een back-up wilt maken.

Voer een back-up uit

Vernieuw een automatische back-up of pas een nieuwe aan

Herstel bestanden

Haal een volledige back-up of afzonderlijke bestanden van een bestaande back-up op

De lijst met taken onder Taken voor pc-afstelling bestaat uit:

Diagnostisch rapport uitvoeren

Uw huidige diagnostische rapport bekijken, opslaan of afdrukken

Dit rapport bevat informatie over hardware, besturingssysteem, systeemresourcepunten, resourcegebruik en alle toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Opstartbeheer uitvoeren

Verbeter de prestaties van uw computer door de opstartitems te beheren en het opstarten te versnellen.

Register opruimen uitvoeren

Hiermee worden onnauwkeurige en verouderde vermeldingen in het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken

Norton Insight uitvoeren

Hiermee scant u de bestanden op basis van het vertrouwensniveau

Norton Insight maakt Norton 360 Online-scans lichter, sneller en effectiever.

Norton-taken controleren

Bekijk de lijst met Norton-specifieke achtergrondtaken die automatisch worden uitgevoerd om uw computer te beveiligen en voer deze uit.

In de CPU- en geheugengrafiek kunt u het effect zien en analyseren dat Norton 360 Online heeft op de prestaties van uw computer.

De Norton 360 Online-scans

Pc-afstelling

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5311239_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011