Details van Identiteitsbescherming

In het venster Details van Identiteitsbescherming kunt u de status bekijken van de verschillende functies van Identiteitsbescherming.

Wanneer u Antiphishing uitschakelt in het venster met instellingen voor Identiteitsbescherming, geeft Norton 360 Online de status Aandacht vereist weer in het venster Details van Identiteitsbescherming. Als u wilt profiteren van doorlopende beveiliging, is het raadzaam Antiphishing in te schakelen. U kunt Antiphishing inschakelen via de optie Nu repareren in het venster Details van Identiteitsbescherming.

U kunt ook op de optie Details weergeven in het venster Details van Identiteitsbescherming klikken om te zien welke items uw aandacht nodig hebben.

In de volgende tabel worden de statusgegevens van de verschillende functies van Identiteitsbescherming vermeld:

Norton Safe Web

Geeft aan of Norton Safe Web is ingeschakeld en u voor beveiliging zorgt terwijl u online bladert

Als u deze functie uitschakelt, kunt u de beveiligingsclassificatie van websites die u bezoekt, niet zien. De pictogrammen voor Norton-classificaties verschijnen ook niet naast de zoekresultaten.

Antiphishing

Geeft aan of Antiphishing is ingeschakeld en voorkomt dat u onveilige websites bezoekt

Norton 360 Online blijft u tegen internetbedreigingen beschermen via de Norton Safe Web-functies, zelfs als u de optie Antiphishing uitschakelt. U kunt Antiphishing inschakelen via de optie Nu repareren, die beschikbaar is in het venster Details van Identiteitsbescherming.

Identity Safe

Geeft aan of Identity Safe is ingeschakeld.

Als Identity Safe uitgeschakeld is, kunt u geen van de optie eronder weergeven. U kunt de functie Identity Safe niet gebruiken terwijl u over internet surft.

U kunt op Configureren klikken en Identity Safe instellen. Met Identity Safe kunt u uw aanmeldingen, wachtwoorden en creditcardnummers opslaan en kunnen formulieren op vertrouwde websites automatisch worden ingevuld.

Onder Dingen die u kunt doen zijn ook de volgende opties beschikbaar:

Meter voor internetbedreigingen controleren

Met deze optie komt u meer te weten over virussen en de bijbehorende risico's, en over de actiefste nieuwe bedreigingen

Gebruik de koppeling om de Symantec-webpagina te openen die informatie bevat over de pictogrammen van de Symantec Internet Threat Meter. U kunt ook informatie verkrijgen betreffende de verschillende soorten bedreigingen en aanvallen die uw computer kunnen aantasten.

Meer informatie over phishingaanvallen

Hiermee komt u meer te weten over de phishingaanvallen

Gebruik de koppeling om de Symantec-webpagina te openen die informatie biedt over de verschillende phishing-aanvallen.

Identiteitsbescherming beheren

Hiermee kunt u uw instellingen voor Identiteitsbescherming beheren

Wanneer u op deze koppeling klikt, verschijnt het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming.

Antiphishing

Identity Safe

Norton Safe Web

Identity Safe-instellingen configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5311209_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011