Bestanden vernietigen om deze veilig van de computer te wissen met Norton Utilities 15.0

Uw bestanden vernietigen

1. Start Norton Utilities.

Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

2. Klik in het linkerdeelvenster op Onderhouden.

3. Klik in het rechterdeelvenster op Uw bestanden vernietigen.

4. Als u een bestand aan de lijst wilt toevoegen, klikt u op Toevoegen en selecteert u vervolgens Bestand toevoegen, Map toevoegen of Prullenbak. Blader naar het gewenste bestand of de gewenste map en voeg het bestand of de map aan de lijst toe.

5. Klik op Vernietigen.

6. Klik op Ja om te bevestigen.

7. Klik op Doorgaan.

8. Klik op Sluiten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53092630_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 25/03/2013