Functies van Norton Utilities 15.0

Norton Utilities™ biedt essentiële hulpprogramma's die zijn vereist om de prestaties van uw pc te optimaliseren. Met dit programma kunt u veelvoorkomende pc-problemen verhelpen, schijfruimte vrijmaken, systeemgeheugen terugwinnen, de opstarttijd versnellen en de algehele prestaties van de pc verbeteren.

Nieuwe functies

• Speed Disk

Hiermee worden de gegevens en bestanden die verspreid op de vaste schijf zijn opgeslagen, gedefragmenteerd en geoptimaliseerd, zodat deze sneller kunnen worden gevonden en geladen

Disk Doctor

Hiermee wordt gescand op fysieke problemen met mappen, bestanden en andere algemene schijfsoftware, en worden deze problemen verholpen

Wizard UnErase

Hiermee kunt u bestanden die u per ongeluk hebt verwijderd en die mogelijk nog op de vaste schijf zijn verborgen, snel herstellen

Belangrijkste functies en voordelen

• Registerdefragmentatie

Hiermee wordt systeemgeheugen teruggewonnen en worden programma's sneller geopend, zodat u meteen kunt beginnen met werken of gamen

Opruimprogramma voor registers

Zorgt ervoor dat alle programma's soepel worden uitgevoerd zonder vertragingen of haperingen

Startup Manager

Hiermee wordt de opstarttijd van de computer versneld, zodat onnodige wachttijd wordt beperkt

Afstellingsservices

Hiermee worden verschillende configuratieopties geboden waarmee u de prestaties en instellingen van uw Windows-services kunt verbeteren

Schijfdefragmentatie

Reorganiseert en comprimeert de vaste schijf zodat het systeem wordt opgeschoond en meer werk kan hanteren

Schijfopruiming

Hiermee worden overbodige bestanden en mappen van een pc verwijderd, zodat er meer ruimte overblijft voor belangrijke bestanden en gegevens

Service Manager

Biedt de gebruiker gemakkelijke toegang tot Windows-services en adviseert welke services kunnen worden uitgeschakeld zonder dat de computer hieronder lijdt

Permanente schijfopruiming

Verwijdert ongewenste bestanden permanent van de pc, zodat hackers later geen gevoelige gegevens kunnen oproepen

Restore Center

Hiermee wordt voorkomen dat onbedoeld onjuiste of ongeldige registertaken schade aan de pc kunnen toebrengen.

Systeemoptimalisatie

Hiermee kan de gebruiker de systeeminstellingen aanpassen om ervoor te zorgen dat de pc topprestaties blijft leveren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.