Het Windows-register defragmenteren met Norton Utilities 15.0

Het Windows-register defragmenteren

Voordat u het Windows-register kunt defragmenteren, moet u alle programma's afsluiten.

1. Start Norton Utilities.

Als het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Doorgaan.

2. Klik in het rechterdeelvenster op Uw register defragmenteren.

3. Als u een systeemherstelpunt wilt maken, selecteert u Systeemherstelpunt maken.

4. Klik op Ja om de defragmentatie van het register te starten.

Norton Utilities analyseert het Windows-register en geeft het resultaat weer.

5. Klik op Nu comprimeren.

6. Klik op Opnieuw opstarten.

De computer wordt opnieuw opgestart om de defragmentatie van het register te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52850177_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 06/03/2013