Norton Utilities 15.0 op uw computer activeren

STAP 1

De activeringscode zoeken

• De activeringscode voor Norton Utilities 15.0 is een alfanumerieke code van 32 tekens. Voer een van de volgende handelingen uit om de activeringscode te zoeken:

• Als u de cd-versie van Norton Utilities heeft aangeschaft, vindt u de activeringscode op de achterkant van de kaart Aan de slag in het cd-doosje.

• Als u de downloadversie van Norton Utilities hebt aangeschaft, vindt u de activeringscode in de e-mail die u hebt ontvangen over de aanschaf van Norton Utilities 15.0.

De activeringscode kan in de bevestigingsmail of de details van uw order ook 'productsleutel' of 'activeringssleutel' worden genoemd.

STAP 2

Norton Utilities activeren

1. Start Norton Utilities.

Als het venster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Doorgaan.

2. Klik op Nu activeren in de rechterbovenhoek van het venster.

3. Voer uw naam, e-mailadres en activeringscode in.

4. Klik op Nu activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52734990_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 06/03/2013