Uw Norton-bescherming beheren op Mijn Norton

U maakt een Norton-account aan wanneer u uw Norton-bescherming koopt of installeert. Met uw account op Mijn Norton kunt u uw abonnement downloaden, apparaten beheren, bestelinformatie bekijken en nog veel meer.

Hoe meld ik me aan?

  • U kunt uw account oproepen via https://my.norton.com.

    U kunt zich ook vanuit uw product aanmelden bij uw account.

    Start uw Norton-product en klik op Help in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op Mijn Norton.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52649206_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 08/05/2018