Systeemvereisten voor Norton Utilities 15.0

Systeemvereisten

• Voor installatie van Norton Utilities 15.0 moet uw systeem minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

• Windows 7® Starter of Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate (32-bits en 64-bits)

• Moet voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Windows 7

• Windows® Vista® en Vista Service Pack 1 Starter of Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate (32-bits en 64-bits)

• Moet voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Windows Vista

• Windows® XP Home/XP Professional met Service Pack 2 en hoger (alleen 32-bits)

• 300 MHz of snellere processor

• 256 MB RAM

• 150 MB beschikbare vasteschijfruimte

• Vereist voor alle installaties

• Cd-rom- of dvd-station

• Internetverbinding (om het product te activeren)

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v52648769_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 06/03/2013