Gegevens importeren

De pagina Gegevens importeren verschijnt wanneer u Norton 360 Online over Norton Password Manager hebt geïnstalleerd. U kunt gegevens uit een van uw Norton Password Manager-profielen importeren.

Selecteer het gewenste profiel, voer het toepasselijke wachtwoord in en klik op Importeren.

Als u WinZip-bestandswachtwoorden in Norton Password Manager hebt opgeslagen, worden deze niet in Norton 360 Online geïmporteerd. Norton 360 Online slaat geen WinZip-wachtwoorden op, omdat deze meestal niet opnieuw worden gebruikt.

Als u geen gegevens wilt importeren, klikt u op Overslaan.

Identity Safe

Safes van Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5203199_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 11/02/2011