Norton Password Manager

Wist u dit? Veel abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Meer informatie

Met Norton Password Manager kunt u uw gevoelige gegevens opslaan en beheren, zoals uw aanmeldingsgegevens, persoonlijke gegevens en financiële informatie. Password Manager codeert al uw gevoelige gegevens en slaat deze op in een safe in de cloud. U kunt de safe met een wachtwoord openen vanaf een pc, laptop, tablet, smartphone en de Norton Password Manager-website.

Met Password Manager kunt u uw gevoelige gegevens opslaan en beheren, zoals uw aanmeldingsgegevens, persoonlijke gegevens en financiële informatie. Password Manager codeert al uw gevoelige gegevens en slaat deze op in een lokale safe.

Password Manager is niet alleen een veilige opslagplaats voor gevoelige informatie, maar doet ook nog het volgende:

• Beschermt u tegen identiteitsdiefstal en frauduleuze of verdachte websites wanneer u online transacties uitvoert.

• Biedt u de mogelijkheid om formulieren en creditcardgegevens eenvoudig in te vullen.

• Biedt u de mogelijkheid uw gevoelige informatie veilig en gemakkelijk met u mee te nemen.

Veelgestelde vragen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v5203190_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 27/12/2018