Zoeken in Beveiligingsgeschiedenis

U kunt de items in Beveiligingsgeschiedenis doorzoeken. Met behulp van Snel zoeken kunt u items snel vinden aan de hand van een trefwoord of de naam van een beveiligingsrisico. Als u alle items van Beveiligingsgeschiedenis wilt zien die betrekking hebben op een bepaald beveiligingsrisico, kunt u de items filteren met behulp van Snel zoeken. Als u bijvoorbeeld alle waarschuwingen wilt zien die Auto-Protect heeft gegenereerd, kunt u de term Auto-Protect typen en de lijst hierop filteren.

U kunt de zoekresultaten wissen en teruggaan naar de huidige lijst van Beveiligingsgeschiedenis door op het pictogram met het zwarte kruisje (x) in het vak Snel zoeken te klikken.

De optie Snel zoeken werkt alleen voor de huidige weergave. Als u alle items in Beveiligingsgeschiedenis wilt doorzoeken, moet u de weergave Volledige geschiedenis selecteren.

Zoeken in Beveiligingsgeschiedenis

1. In het tekstvak Snel zoeken in Beveiligingsgeschiedenis typt u de naam van het item waar u naar wilt zoeken.

2. Klik op Start.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken