Bericht: "Herstel niet voltooid" of "Systeemherstel is niet voltooid..." wanneer ik Windows Systeemherstel uitvoer en een Norton-product geïnstalleerd is

Dit probleem kan zich voordoen vanwege van een beveiligingsfunctie in uw Norton -product dat programma's van buitenaf verhindert wijzigingen aan het Norton-product aan te brengen. Deze beveiligingsfunctie kan ook verhinderen dat Windows Systeemherstel Norton-bestanden wijzigt, waardoor het bericht "Herstel niet voltooid" verschijnt.

Om dit probleem op te lossen, moet u Norton Product Tamper Protection uitschakelen voordat u Windows Systeemherstel uitvoert.

STAP 1

Schakel Norton Product Tamper Protection tijdelijk uit

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Norton-product:

• Voor Norton AntiVirus of Norton Internet Security: ga op het tabblad Algemeen naar Productbeveiliging en klik op de statusindicator naast Norton Product Tamper Protection om deze optie uit te schakelen.

• Voor Norton 360: ga op het tabblad Instellingen naar Snelle bediening en schakel Norton Tamper Protection uit.

4. Ga in het dialoogvenster Beveiligingsverzoek naar de vervolgkeuzelijst voor duur, selecteer Permanent en klik op OK.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen of Sluiten.

6. Klik op OK.

STAP 2

Voer Systeemherstel van Windows uit.

1. Voer Systeemherstel van Windows opnieuw uit.

2. Volg de online instructies voor uw besturingssysteem om Windows systeemherstel te voltooien.

STAP 3

Schakel Norton Product Tamper Protection in

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Norton-product:

• Voor Norton AntiVirus of Norton Internet Security: ga op het tabblad Algemeen naar Productbeveiliging en klik op de statusindicator naast Norton Product Tamper Protection om deze optie in te schakelen.

• Voor Norton 360: ga op het tabblad Instellingen naar Snelle bediening en schakel Norton Tamper Protection in.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen of Sluiten.

5. Klik op OK.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v51118464_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 21/10/2013