Een Norton-product activeren dat u bij een provider heeft aangeschaft

Het activeren van Norton gebeurt tijdens het installatieproces. Als de activering om de een of andere reden is overgeslagen of niet is voltooid, is hier de procedure voor het activeren van uw Norton.

Uw Norton activeren

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdscherm op Nu activeren.

3. Klik op Volgende.

4. Typ in het veld Mijn service-PIN het PIN-nummer dat u van uw serviceprovider heeft gekregen.

5. Klik op Activeren.

6. Typ een naam in voor uw computer en klik dan op Activeren.

7. Sluit het venster Activeren voltooid! .

8. Klik op Voltooien.

Uw product is geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v50173941_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 05/09/2017