Mijn Norton-product downloaden en installeren van Best Buy

Uw Norton-product downloaden en installeren

1. Ga naar de website van Best Buy:

GA ER NU HEEN

2. Klik op Mijn account.

3. Meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

4. Klik op DOWNLOADEN STARTEN.

5. klikt u op Uitvoeren wanneer het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing verschijnt.

uw Norton-product wordt nu naar uw bureaublad gedownload. Zodra de download is voltooid, wordt het product automatisch geïnstalleerd.

Als de download wordt onderbroken, kunt u deze opnieuw starten door te dubbelklikken op het toepasselijke bestand op het bureaublad.

6. Als u geen lid wilt worden van Norton Community Watch, heft u de selectie van die optie op in het venster van het Norton-product.

Deze optie is standaard ingeschakeld.

7. Klik op Gebruikerslicentieovereenkomst, lees de overeenkomst en klik vervolgens op Sluiten.

8. Klik op Toestemmen en Installeren.

Nadat de installatie is voltooid, wordt het Norton-product automatisch opgestart.

9. Klik in de rechterbenedenhoek van het Norton-product op Nu activeren.

10. Wanneer het bericht Activering voltooid! verschijnt, is uw Norton-product geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v48472571_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 16/02/2011