Nu repareren

Wanneer u op Nu repareren in het hoofdvenster klikt, scakelt Norton 360 Online alle belangrijke functies in en wordt uw computer beveiligd teggen alle soorten virussen en bedreigingen.

Het venster Nu repareren geeft de status weer van de uitgeschakelde beveiligingsfuncties die moeten worden ingeschakeld voor volledige beveiliging. Enkele belangrijke beveiligingsfuncties zijn Auto-Protect, SONAR-beveiliging, Antispyware, Slimme firewall, Inbraakpreventie, Browserbeveiliging en E-mailbeveiliging.

In de kolom Item staan de functies van Norton 360 Online. De kolom Status geeft de huidige status van de beveiligingsfunctie weer.

Soms moet u instructies op het scherm volgen om bepaalde problemen te verhelpen.

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Uw computer veilig houden

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v48063189_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011