Stille modus handmatig in- of uitschakelen

Voordat u een belangrijke taak op uw computer uitvoert, kunt u Stille modus handmatig voor bepaalde tijd inschakelen. U kunt Stille modus voor een periode van één, twee, vier of zes uur of één dag inschakelen. Het Norton 360 Online-pictogram toont de ingeschakelde status van Stille modus in het systeemvak rechts van de taakbalk. Norton 360 Online waarschuwt u wanneer Stille modus is uitgeschakeld. Nadat Stille modus is uitgeschakeld, geeft Norton 360 Online ook waarschuwingen weer als tijdens het uitvoeren van de Stille modus beveiligingsactiviteiten zijn gedetecteerd.

U kunt de stille modus in-of uitschakelen vanuit het venster Beheerinstellingen, Snelle bediening, Instellingen of Norton-taken. U kunt Stille modus ook in- of uitschakelen door gebruik te maken van het Norton 360 Online-pictogram in het systeemvak.

Stille modus inschakelen via het venster Beheerinstellingen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Zet onder Instellingen voor Stille modus, in de rij Stille modus, de Aan/Uit -schakelaar op de Aan-positie (naar links).

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Selecteer in het dialoogvenster Stille modus inschakelen, in de vervolgkeuzelijst voor duur, hoelang de Stille modus actief moet blijven. Klik dan op OK.

6. Klik op Sluiten.

Stille modus uitschakelen via het venster Beheerinstellingen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Zet onder Instellingen voor Stille modus, in de rij Stille modus, de Aan/Uit -schakelaar op de Uit-positie (naar rechts).

4. Klik op Toepassen in het venster Instellingen.

5. Klik op Sluiten.

Stille modus inschakelen via het venster Norton-taken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Klik in het venster Prestaties op Norton-taken.

3. Sleep in het venster Norton-taken onder Stille modus de schuifregelaar Aan/Uit naar links naar de positie Aan.

4. Selecteer in het dialoogvenster Stille modus inschakelen, in de vervolgkeuzelijst Duur selecteren, hoelang de Stille modus actief moet blijven. Klik dan op OK.

5. Klik op Sluiten in het venster Norton-taken.

Stille modus uitschakelen via het venster Norton-taken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Klik in het venster Prestaties op Norton-taken.

3. Versleep in het venster Norton-taken onder Stille modus de schuifregelaar Aan/Uit naar rechts naar de positie Uit.

4. Klik op Sluiten in het venster Norton-taken.

Stille modus inschakelen via het systeemvak

1. Rechtsklik op het Norton 360 Online-pictogram in het systeemvak op de Windows-taakbalk, en klik vervolgens op Stille modus inschakelen.

2. Selecteer in het dialoogvenster Stille modus inschakelen, in de vervolgkeuzelijst voor duur, hoelang de Stille modus actief moet blijven. Klik dan op OK.

Stille modus uitschakelen via het systeemvak

• Rechtsklik op het Norton 360 Online-pictogram in het systeemvak op de Windows-taakbalk, en klik vervolgens op Stille modus uitschakelen.

Stille modus in- of uitschakelen via Snelle bediening

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Onder Snelle bediening in het venster Instellingen kunt u het volgende doen:

• Hef de selectie van Stille modus op om deze modus uit te schakelen.

• Als u Stille modus wilt inschakelen, selecteert u Stille modus en vervolgens hoelang deze modus actief moet zijn in het dialoogvenster Stille modus inschakelen. Klik dan op OK.

Stille modus

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v47725648_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011