Beveiligd door Norton

Symantec heeft deze website geanalyseerd en vastgesteld dat de website wordt vertrouwd door VeriSign. De website heeft een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) van VeriSign en kan veilig worden bezocht. Symantec categoriseert winkelsites die zijn vertrouwd door VeriSign als door Norton beveiligde websites.

Het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid biedt details over het totaalaantal computerbedreigingen, identiteitsbedreigingen, hinderlijke elementen en bedreigingen tegen e-commerceveiligheid die mogelijk bestaan op de websites die u bezoekt. Daarnaast krijgt u informatie over veilig winkelen voor de websites waarop online transacties plaatsvinden.

De informatie over veilig winkelen bevat informatie zoals transactiebeveiliging en privacybescherming van de website. Bovendien ziet u in het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid of de winkelwebsite wordt gebruikt voor legitieme zakelijke doeleinden.

Het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid biedt een overzicht van het volgende:

Computerbedreigingen

Het totaalaantal computerbedreigingen zoals virussen, Trojaanse paarden of wormen die op deze website bestaan.

Wanneer u websites met computerbedreigingen bezoekt, raakt uw computer mogelijk geïnfecteerd.

Identiteitsbedreigingen

Het totaalaantal identiteitsbedreigingen zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen of keyloggers op deze website.

Identiteitsbedreigingen stelen uw persoonlijke informatie zoals creditcardgegevens of wachtwoorden.

Hinderlijke elementen

Het totaalaantal hinderlijke elementen zoals trackware, pop-ups, hackprogramma's, grapvirusprogramma's en andere misleidende programma's op deze website.

Hinderlijke elementen kunnen ongewenste programma's op uw computer installeren, zonder dat u het beseft.

Bedreigingen tegen e-commerceveiligheid

Biedt informatie over de e-commerceveiligheid van de website.

Via de details over bedreigingen tegen e-commerceveiligheid kunt u het volgende te weten komen voordat u een website bezoekt:

• Of een online bedrijf namaakgoederen verkoopt.

• Of hun verwerkingsbeleid voor persoonlijke informatie, zoals creditcardgegevens, veilig is.

U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen. U kunt deze optie ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

De optie Volledig rapport verschijnt alleen wanneer u de functie Norton Safe Web inschakelt.

Antiphishing

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v47659030_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/04/2011