Hoog risico

Alleen als uw computer internetverbinding heeft, kan Norton 360 Online u een actuele service bieden. Symantec-producten downloaden en installeren regelmatig de nieuwste definitie- en productupdates van servers van Symantec. De updates beschermen uw computer tegen de meest recente virussen en onbekende beveiligingsbedreigingen.

Als u computer geen internetverbinding heeft, kan Norton 360 Online niet de laatste definitie- en productupdates downloaden. Het is dan mogelijk dat uw computer niet beveiligd is tegen de nieuwste internetgevaren en beveiligingsrisico's.

Norton 360 Online controleert uw servicestatus op de servers van Symantec.

LiveUpdate

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v46072236_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011