Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beschermt u wanneer u online surft, zoekt of winkelt in Internet Explorer, Firefox of Chrome. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft de websites aan die geen bedreiging vormen. Aan de pictogrammen voor siteclassificatie naast de zoekresultaten kunt u zien of een website schadelijk is voordat u deze bezoekt.

Norton Safe Web in- of uitschakelen via extensiepagina in Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen.

3. Ga in de optie Instellingen naar Meer tools en klik op Extensies.

4. Als Norton Safe Web op de pagina Extensies is ingeschakeld, schakelt u het selectievakje Ingeschakeld uit.

Als Norton Safe Web is uitgeschakeld, schakelt u het selectievakje Ingeschakeld in.

5. Start Google Chrome opnieuw.

Norton Safe Web in- of uitschakelen via de pagina Add-ons in Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in het Firefox-menu op Add-ons.

3. Klik op het tabblad Extensies op Inschakelen.

Als Norton Safe Web niet grijs wordt weergegeven, klikt u op Uitschakelen.

4. Start Mozilla Firefox opnieuw.

Norton Safe Web in- of uitschakelen op de pagina Extensies in Safari

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Safari en vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik op Extensies.

4. Als optie Norton Safe Search in het linkerdeelvenster is Ingeschakeld, heft u deze selectie op.

Als Norton Safe Search is uitgeschakeld, selecteert u het vakje Ingeschakeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45748162_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 07/01/2019