Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beveiligt uw computer terwijl u via Internet Explorer-, Firefox- of Chrome-webbrowsers op internet surft. Het analyseert de veiligheidsniveaus van de websites die u bezoekt, en geeft de websites aan die geen bedreiging vormen. Naast elk zoekresultaat worden pictogrammen voor siteclassificering weergegeven, zodat een veilige zoekomgeving op het web wordt geboden. Aan de pictogrammen voor siteclassificering kunt u zien of een website schadelijk is voordat u deze bezoekt.

U kunt Norton Safe Web in- of uitschakelen in de sectie Veilig surfen van het venster met instellingen voor Identiteitsbescherming.

Norton Safe Web in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Identiteitsbescherming onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit in de rij Norton Safe Web :

• Als u Norton Safe Web wilt uitschakelen, zet u in de rij Norton Safe Web de Aan / Uit -schakelaar op de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

• Als u Norton Safe Web wilt inschakelen, zet u in de rij Norton Safe Web de Aan / Uit -schakelaar op de positie Aan door deze naar links te schuiven.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Norton Safe Web

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45748162_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011