Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beschermt u tijdens het internetten, zoeken of online winkelen met behulp van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft aan of de websites vrij zijn van bedreigingen.

Als Bericht: 'Internetervaring in gevaar' wordt weergegeven in het hoofdvenster van Norton, is de Norton Safe Web-extensie mogelijk niet geïnstalleerd of uitgeschakeld in de standaardbrowser. Klik op Nu verhelpen in het hoofdvenster van Norton om dit probleem op te lossen. U wordt omgeleid naar de winkel voor de standaardbrowserextensie. Volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie te installeren.

Als de pilaar Internetbeveiliging grijs wordt weergegeven in het hoofdvenster van Norton, voeg dan de Norton-browserextensies aan uw webbrowsers toe en schakel deze in. Lees voor meer informatie Probleem verhelpen waarbij de pilaar voor internetbeveiliging grijs wordt weergegeven in het Norton-hoofdvenster

Kies afhankelijk van uw browser een van de volgende opties om de Norton Safe Web-extensie uit te schakelen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45748162
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 22/03/2021