Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beschermt u tijdens het internetten, zoeken of online winkelen met behulp van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft aan of de websites vrij zijn van bedreigingen.

De pictogrammen van de siteclassificatie, die Norton Safe Web geeft, staan naast de zoekresultaten, zodat u kunt zien of een website schadelijk is of niet.

Bericht: 'Internetervaring in gevaar' wordt weergegeven in het hoofdvenster van Norton als de Norton Safe Web-extensie niet geïnstalleerd of uitgeschakeld is in de standaardbrowser. Klik op Nu verhelpen in het hoofdvenster van Norton om dit probleem op te lossen. U wordt omgeleid naar de winkel voor de standaardbrowserextensie. Volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45748162
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 19/08/2020